Om Bronken AS

Kreativitet, forståelse og innsikt

For å kunne levere optimalt på alle nivåer er vi helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber hos, og sammen med oss. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen, og vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape gode løsninger og resultater.

Vi påtar oss oppdrag både for offentlige og private kunder. Vi legger stor vekt på tverrfaglig prosjektering og tett samarbeid mellom de ulike fagområdene. Slik at vi i fellesskap finner gode, fleksible og robuste løsninger for våre kunder. Vi er en uavhengig tilbyder og ikke forbundet til noen kjede, entreprenører, leverandører eller offentlige instanser. Dette gjør at vi hele tiden søker å finne den beste løsningen for de ulike prosjektene.

 

Det beste teamet - hver gang

Bronken AS er ingen tradisjonell entreprenørbedrift. Fordi ulike jobber krever ulike mennesker setter vi sammen skreddersydde team for hvert enkelt prosjekt. Fremfor å velge de samme som sist, velger vi de beste vi kan finne. Hver eneste gang.

Det finnes utallige aktører på markedet. Veldig mange av disse er faglig sett veldig kompetente, men det holder ikke å bare være faglig sterk lenger, uten å være god på gjennomføring. I BAS leverer vi meget høy kvalitet fagmessig, men vi fokuserer like mye på selve prosessen. Vi gjør alltid en individuell vurdering av prosjekter, slik at vi har riktig kompetanse på plass.


SAMARBEID

En viktig del av profesjonaliteten handler om å respektere og utnytte andres kompetanse. Vi ser gang på gang at vi jobber lettest og oppnår de beste resultatene med samarbeidspartnere som deler denne forståelsen.

 

Løsninger gjennom dialog

Et hvert byggeprosjekt byr på utfordringer. Vi vet at vi vil møte hindringer, og vi vet at vi kanskje vil se dem annerledes enn kunden. Men der andre velger å gjemme seg bak kontrakter velger vi å gå i dialog. Der andre leter etter paragrafer leter vi etter løsninger. For vi har lært at kampene vinnes med kundene. Ikke mot dem.


VI TAR ANSVAR FOR HELHETEN

Vi er vant til å jobbe med alle faser i et prosjekt, fra skissefase via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold. Vi påtar oss ansvaret for helheten i et prosjekter – alene eller i nært samarbeid med eksterne partnere.


RIKTIG KVALITET OG VERDISKAPNING

Vi er opptatt av å forstå kundens behov, ønsker, krav og forventinger, og levere tjenester med riktig kvalitet som skaper verdier for deg som kunde. Samtidig skal våre tjenester følge miljøriktige prinsipper og tilfredsstille krav fra myndighetene. Vi vurderer alltid hensyn til miljø i våre prosjekter. Vi bruker digitale styringsverktøy slik at vi oppnår riktig kvalitet og fornøyde oppdragsgivere.

 

Bevisst valg av firmanavn.

BAS = En bas (fra lavtysk eller nederlandsk husfar, herre) er en «gruppeleder» eller «oppdragsleder»

Det er nettopp dette vi ønsker å etterleve og assosieres med. En bedrift som tar ansvar og leder an, både når det gjelder enkelte prosjekter, men også innen nytenkende innovasjon knyttet til våre fagområder.

Effektivitet og kreativitet satt i system.

 

Om oss

Kontaktinfo

  (+47) 930 00 530

 post@bronken.eu

 

Bronken AS
Storgata 4, 2406 Elverum
Org.nr: 915195121

Nyttige linker

Følg oss

Kvalitetsmerket

Image
Copyright © 2019 | Utarbeida tå Glåme