Personvernerklæring

Ditt personvern er viktig for oss!
 
Den type personlige opplysninger som vi behandler

Personlige data er alle data som kan være direkte eller indirekte relatert til deg. Vi kan samle inn og behandle følgende kategorier av personlig informasjon:

 
1. Navn og annen identifiserbar informasjon

For eksempel kan vi registrere ditt navn, tittel og kontaktinformasjon. Dine kontaktdetaljer og detaljer om din personlige konto eller registrering
Dine kontaktopplysninger kan inneholde adresse, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Hvis du registrerer deg for en bestemt tjeneste eller oppretter en personlig konto, kan vi også registrere innloggingsdetaljer og annen informasjon du angir i kontoen eller registreringsskjemaet.

 
2. Vår kommunikasjon med deg

Hvis du sender oss en e-post eller melding via sosiale medier, har du registrert kommunikasjonen med oss.

 
3. Informasjon som vi samler inn når du bruker nettstedet vårt

Når du besøker nettstedet vårt, med din tillatelse, kan vi registrere din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, refererende nettsted, surfingadferd og klikkadferd. Med din tillatelse kan vi også motta posisjonsdataene dine.
I tillegg kan vi motta et automatisk varsel hvis du åpner et nyhetsbrev eller klikker på en lenke i et nyhetsbrev.

 
4. Informasjon du deler med oss

Du kan velge å dele informasjon med oss, for eksempel hvis du svarer på sosiale medier eller fyller ut en kundeundersøkelse.


5. Cookies og lignende teknologier

Hvis du bruker vår nettside, samler vi informasjon via informasjonskapsler og lignende teknologier.

 
6. Hvordan samler vi dataene dine

Vi kan få dine personlige data på en rekke måter, for eksempel når du fyller ut et skjema, kommuniserer med oss via sosiale medier eller registrerer deg for vårt nyhetsbrev.

 
7. Formålet vi bruker dataene til

De viktigste formålene vi bruker din personlige informasjon til er:
 
- Å yte tjenester til deg
For å forenkle bruken av våre elektroniske tjenester for deg, kan vi analysere dataene du samler inn fra din bruk av våre digitale medier, og kombinere dem med informasjon samlet gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier. For eksempel, å vite hvilken digital kanal (e-post, sosiale medier) eller enhet (skrivebord, nettbrett eller mobil) du foretrekker slik at vi kan fokusere vår kommunikasjon på den kanalen eller enheten.
 
- Å kommunisere med deg
Vi bruker din kontaktinformasjon til å kommunisere med deg, svare på dine spørsmål eller håndtere dine klager.
 
- For statistisk forskning
Vi bruker automatiske verktøy til å utføre statistisk analyse om generelle trender for bruk av våre tjenester, nettsider og sosiale medier og adferd til våre kunders og brukeres preferanser. Gjennom kontinuerlig forbedring kan vi utvikle bedre tjenester, design og innhold på nettstedet vårt. Ved å utføre vår analyse kan vi kombinere og analysere ulike typer data. Vi bruker kun aggregerte data og bruker ikke navn, e-postadresser eller annen direkte identifiserbar informasjon. Vi kan også kombinere slike aggregerte data med informasjon fra offentlige kilder. Vi vil ikke bruke sensitive data for denne statistiske undersøkelsen uten ditt samtykke.
 
- Til direkte markedsføring
Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg nyhetsbrev eller andre markedsføringsmeldinger. For å vite hva som er relevant for deg, kan vi bruke automatiske verktøy til å analysere dine personlige opplysninger. For dette formål kan vi bruke og kombinere informasjonen beskrevet ovenfor. Vi kan også kombinere slik samlet informasjon med informasjon som vi mottar fra offentlige kilder. Vi vil ikke bruke dine sensitive data for statistisk analyse uten ditt samtykke.
Vi bruker resultatene av vår analyse for å skreddersy våre markedsføringsmeldinger til dine spesifikke interesser og preferanser. For eksempel, hvis vår analyse viser at du kan være interessert i bestemte typer tjenester, kan vi endre vårt nyhetsbrev og nettstedet med innhold som vi mener er relevante for deg.
Vi kan bruke forskjellige kanaler for våre markedsføringsmeldinger, for eksempel e-post og sosiale medier. Du kan tilbakekalle din tillatelse til å sende markedsføringsmeldinger eller gjøre en innsigelse når som helst. For dette følg instruksjonene i den relevante markedsføringsmeldingen eller kontakt oss.
 
 
8. Opplysning og deling av data med tredjepart

Vi kan avsløre eller dele dine personlige opplysninger med tredjepart for følgende formål:
 
- For støttetjenestene som vi tilbyr
Vi bruker tredjeparter, for eksempel leverandører av sosiale nettverk og markedsføringsbyråer, til å tilby våre tjenester. Alle disse tredjepartene er pålagt å beskytte dine personlige opplysninger tilstrekkelig og bare behandle det i henhold til våre instruksjoner.
 
- For statistisk analyse og direkte markedsføring
Vi kan bruke dine personlige opplysninger til statistisk analyse og direkte markedsføring (se ovenfor).
 
- Tredjeparts nettsteder
Vår nettside inneholder lenker til tredjeparts nettsteder. Hvis du følger disse linkene, vil du forlate nettstedet vårt. Disse personvernreglene gjelder ikke for tredjeparts nettsteder. Vi frasier oss ansvar for bruken av dine personopplysninger av disse tredjepartene. Din bruk av disse nettstedene er på egen risiko. Se personvernreglene til disse tredjepartene (hvis tilgjengelig) om hvordan de håndterer din personlige informasjon.
 
- Med partnere
Dine data kan deles med partnere, for å gi deg best mulig service.
 
 
9. Sikkerhet og bevaring

Vi tar nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data mot tap eller ulovlig bruk.
Dine personopplysninger vil bli holdt så lenge som nødvendig for de formål som er beskrevet i disse personvernreglene eller i den grad det er nødvendig for å overholde lover og forskrifter og for å løse tvister.


10. Vern av barn

Vi har som policy å ikke samle inn informasjon om barn i alderen 16 år eller yngre, eller å opprette interessesegmenter som er spesielt utviklet for eller målrettet mot barn. Hvis du er bekymret for ditt barns personvern i forbindelse med våre tjenester, eller hvis du tror at barnet ditt har skrevet inn personlig identifiserbar informasjon på vår nettside, kan du kontakte oss.


11. Dine rettigheter

Du har en rekke rettigheter når vi registrerer personlige data om deg. Disse rettighetene er nedfelt i Generell databeskyttelsesforordning (GDPR). Du kan vise, rette, blokkere eller slette dine personlige opplysninger når som helst.
 
For å gjøre bruk av dine rettigheter kan du sende inn en skriftlig forespørsel. Vi har fire uker fra mottak av forespørselen for å vurdere om forespørselen er berettiget. Vi vil kunngjøre hva som vil skje med forespørselen innen fire uker. Dersom forespørselen ikke følges, er det mulighet for å protestere mot vår avgjørelse, eller å sende inn en klage til Datatilsynet. På grunnlag av en slik forespørsel kan vi be om ytterligere opplysninger for å sikre identiteten til den berørte personen.

Kontaktinfo

  (+47) 930 00 530

 post@bronken.eu

 

Bronken AS
Storgata 4, 2406 Elverum
Org.nr: 915195121

Nyttige linker

Følg oss

Kvalitetsmerket

Image
Copyright © 2019 | Utarbeida tå Glåme